Kapsul Keladi Tikus - Kanser tidak lagi membunuh - Keladi Tikus Penawar Kanser (Typhonium Flagelliforme, Rodent Tuber, Tuban xia, Laoshu yu)

Go to content

Main menu:

Kapsul Keladi Tikus

Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus. Setiap kotak mengandungi kapsul Keladi tikus asli Malaysia yang didatangkan bersama dengan risalah rujukan. Tersedia di dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.
STF Kapsul Keladi tikus - dikenali dengan nama Keladi Tikus Emas adalah keluaran terhad yang menggunakan herba keladi tikus matang berkualiti tinggi di dalam setiap keluaran.
Kandungan yang terdapat padanya adalah 100% herba keladi tikus organik matang yang dipilih secara manual (hand picked) oleh mereka yang berpengalaman melebihi 6 tahun.
Pada setiap kotak mempunyai cetakan tarikh luput di bahagian bawah untuk memudahkan pengguna membuat semakan.
Oleh kerana STF mewakili nama Berkat Herba Nusantara maka kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul adalah sangat dijaga. Keseluruhan keluaran adalah dijamin.
Setiap herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.
Keseluruhan kapsul Keladi tikus asli berwarna hijau tua disebabkan ianya diperbuat hanya daripada herba keladi tikus yang matang sahaja (Perhatikan semua kapsul). Kualiti pada tahap ini adalah amat tinggi.
Herba Keladi tikus ini telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.
STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok Disini
Kualiti produk ini dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantara selaku pemegang lesen utama, setiap bahan mentah disaring terlebih dahulu bagi memastikan kualiti yang ada padanya berada pada tahap paling terbaik.
Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia, namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia ianya sudah digunakan sejak tahun 1998 lagi.
Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC) dan dihasilkan mengikut piawaian yang ketat, keluaran premium ini boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. - Senarai stokis
Makluman
Kami telah dimaklumkan bahawa terdapat produk TF tiruan sedang dijual secara meluas menggunakan nama Berkat Herba Nusantara dengan harga yang lebih murah untuk menarik pengguna, antara ciri-cirinya adalah:

  • Tiada stiker hologram KKM pada kotak
  • Tiada buku rujukan yang disertakan
  • Mengaku sebagai saudara mara.
  • Menggunakan gambar daripada Berkat Herba (tanpa kebenaran) untuk tujuan promosi.

Oleh itu bagi mengelakkan percampuran antara produk asli dengan tiruan di pasaran maka berkuatkuasa dari 1 Mei 2018 kami secara rasminya sudah tidak mengeluarkan produk ini lagi, sebarang pembelian yang dibuat selepas tarikh tersebut mungkin berisiko, harap maklum.
 
Berkat Herba Nusantara @ penawarkanser (Malaysia) - 2018
Back to content | Back to main menu