Pengguna Keladi Tikus - Kanser tidak lagi membunuh - Keladi Tikus Penawar Kanser (Typhonium Flagelliforme, Rodent Tuber, Tuban xia, Laoshu yu)

Go to content

Main menu:

Pengguna Keladi Tikus

Info Keladi Tikus

Adik Nur Sabiha Hj. Yusuff - Tumor.

Mengidap tumor sejak berusia 8 tahun, beliau telah menjalani 4 kali pembedahan pada bahagian belakang kepala, mula menggunakan keladi tikus selepas pembedahannya yang terakhir. Pada peringkat awal penggunaan, keadaannya lemah tidak dapat berdiri lurus, kurus, keguguran rambut serta tiada selera makan.

Selepas beberapa bulan penggunaan herba keladi tikus, beliau perlahan-lahan dapat berjalan di dalam rumah, tubuh sidikit berisi dan kembali berselera untuk menjamah sedikit makanan. Ketika dipanggil oleh Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) Kota Bharu untuk pemeriksaan rutin, doktor menyatakan tumor sudah semakin mengecil. mendapat rawatan susulan seterusnya di Hospital Sains Malaysia, Pulau Pinang, keputusan menyatakan bahawa beliau telah bebas sepenuhnya daripada kanser. Ikuti temuramah yang telah disediakan.

Samsiah Bt Hj Yusuf - Kanser Tulang.

Menghidap kanser tulang pada bahagian bahu serta lengan, mula mengamalkan Kapsul Keladi tikus selepas beberapa kali menjalani sesi kimoterapi. Pada peringkat awal penggunaan, makcik Samsiah merasakan kelegaan pada bahagian lengan beliau, dimana pada mulanya lengan beliau tidak dapat diangkat serta bahagian bahu terasa sakit walaupun sekadar digosok. Jika dahulunya makcik Samsiah tidak dapat menggenggam, kini dapat mengambil beberapa barangan kecil tanpa bantuan orang lain.

Penggunaan Kapsul Keladi tikus pada pesakit kanser mempunyai beberapa peringkat, ianya dimulai dengan healing crisis, di mana pesakit akan mengalami rasa mual serta lapar, ini disebabkan oleh tindakbalas imnunotoxin yang terdapat pada tubuh individu, disusuli dengan proses penyembuhan sehingga pesakit benar-benar sembuh. Ikuti wawancara bersama beliau.

Puan Siti (Kuala Kangsar) Leukemia yang dihidapi olehnya semakin baik dengan Keladi tikus, tanpa penggunaan ubatan lain.

Encik Mustafa, Gerik, Perak. Ketumbuhan (kanser, malignant) pada payudara isteri semakin mengecil.

Tuan Shahriman Hady Ismail, Pesakit kanser perut dan buah pinggang - menggunakan keladi tikus selama hampir 5 tahun.


Telah disahkan mengidap kanser pada tahun pertengahan tahun 2009 pada tahap yang ke 4, kanser telah dikesan pada usus besar (colon) dan pada buah pinggang dan telah menjalani pembedahan untuk membuang organ yang telah dijangkiti. Beliau disaran menggunakan kaedah rawatan konvensional tetapi menolak kerana ingin menggunakan kaedah alternatif sebagai cara rawatan. Selama tiga bulan beliau menggunakan herba-herba cina untuk mengubati kanser yang dihadapinya sehingga beliau berjumpa dengan herba keladi tikus (Typhonium Flagelliforme) yang diperkenalkan oleh Prof. K. H. Teo, seorang pensyarah di Pusat Pengajian Sains Kajihayat, Universiti Sains Malaysia (USM). Disamping menggunakan Keladi tikus, beliau juga disarankan menjalani pemeriksaan kesihatan bersama dengan pemeriksaan colonscopy, setahun sekali. Pada pemeriksaan yang pertama, doktor telah mendapati bahawa ketumbuhan yang ada pada perut dan juga buah pinggang telah hilang dan beliau telah disahkan bebas daripada kanser.

Email di atas ditulis oleh beliau.

 
Berkat Herba Nusantara @ penawarkanser (Malaysia) - 2018
Back to content | Back to main menu