Kapsul Keladi Tikus - Kanser tidak lagi membunuh - Keladi Tikus Penawar Kanser (Typhonium Flagelliforme, Rodent Tuber, Tuban xia, Laoshu yu)

Go to content

Main menu:

Kapsul Keladi Tikus

STF - juga dikenali dengan nama Keladi Tikus Emas merupakan keluaran terhad yang menggunakan herba keladi tikus berkualiti tinggi sahaja.
Setiap kotak mempunyai risalah rujukan dan tarikh luput pada bahagian bawah botol untuk memudahkan pengguna membuat semakan.
Herba Keladi tikus asli ini mempunyai risalah rujukan (Bahasa Melayu & Inggeris) di dalam setiap kotak. Sila berhati-hati dengan produk tiruan yang tidak mempunyai sebarang buku rujukan.
Keseluruhan kapsul Keladi tikus asli berwarna hijau tua, ini disebabkan ianya diperbuat hanya daripada herba keladi tikus yang matang sahaja. Kualiti pada tahap ini adalah amat tinggi. (Perhatikan semua kapsul)
Keladi tikus emas merupakan istilah yang diberikan kepada herba Keladi tikus matang yang mempunyai kandungan merawat yang tinggi. Herba ini digred sebagai yang terbaik di asia tenggara dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.
Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia MAL16030017TC dan dihasilkan mengikut piawaian yang ketat, keluaran premium ini boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. Stok ini adalah terhad. - Senarai stokis
Sebahagian daripada penghantaran STF yang dibuat kepada stokis serta pembeli dari seluruh Malaysia. Stok bergantung kepada cuaca dan keadaan. - Pembelian
Kami di Berkat Herba Nusantara sudah tidak menjual atau memasarkan produk TF Typhonioum flagelliforme berikutan terdapat banyak produk tiruan ini di pasaran (tanpa pelekat hologram, tanpa buku panduan), oleh itu setiap pembelian produk TF typhonium flagelliforme selepas 1 Ogos 2018 adalah dibawah tanggungjawab sendiri.
 
Berkat Herba Nusantara @ penawarkanser (Malaysia) - 2018
Back to content | Back to main menu